Coaching

Onderzoeken hoe jij naar je leven en naar jezelf kijkt. Losmaken wat nog vastzit, andere en betere mogelijkheden openen voor meer keuzevrijheid en zelfvertrouwen. Met de stroom mee.

Met de hulp van coaching ga jij jezelf en je leven anders bekijken, anders organiseren. Je gaat minder vechten, meer verkennen en verbinden. Je ontdekt nieuwe combinaties en opties, en ontwikkelt zo nieuwe kansen, betere keuzes, meer vrijheid. Meer vanzelf. Meer vanuit jezelf.

It has been said that the hardest and the easiest thing in the world is simply to be yourself.

Richard Rudd

Méé met de flow. Mee wat er zich wil tonen

In een coachtraject gaan we samen onderweg en maken het pad al lopende. Soms letterlijk: wandelend langs een oud bos dat vlakbij de praktijkruimte ligt. Of vanuit een comfortabele zetel in een uitnodigende ruimte. Uitnodigend en verwelkomend voor jouw volgende stap. Een stap die nodig of juist voelt vanuit jouw eigen, natuurlijke beweging.

Patronen trekken patronen aan

We onderzoeken hoe jij naar je leven en naar jezelf kijkt. We maken los wat vastzit … zelfs als je niet eens weet wát er vastzit. Soms zijn we zo gewend geraakt aan onze gedachten en gewoonten dat we bijna niet meer merken dat ‘het niet meer stroomt’. Dat we zélf onze keuzevrijheid beperken (en een ander daar vaak de schuld voor geven). We merken dat we steeds weer tegen hetzelfde aanlopen. Dezelfde soort ervaringen, maar dan vermomd in een andere vorm of gedaante, telkens in andere settings.

Jij, mijn n°1 hero. Ik, jouw supporter

Ik moedig je aan om je plek weer te vinden en te pakken. Om meer zelfvertrouwen te voelen en te luisteren naar je hart en lichaam. Om opnieuw zin en richting te vinden in soms moeilijke omstandigheden.

Tijdens coachsessies zet ik mijn fijngevoelige antennes en de durf om te spiegelen in. Daar heb ik jou voor nodig: ik confronteer en daag je uit. Want ‘al wat je zegt, ben je zelf‘. We werken met jouw mindset. Het gaat er niet om wat ik denk, maar wat jij denkt. Want daar zit je kracht: “Je gedachten worden woorden, je woorden worden je daden, je daden worden gewoontes, je gewoontes vormen je karakter, je karakter bepaalt je bestemming.”


Ik zie, ik zie… wat jij misschien nog niet kan zien

Samen pakken we nieuw perspectief, want – hocus focus – zien is niet geloven, gelóven is zien. Ik laat mee het licht schijnen op het onzichtbare of op de schaduwstukken zodat je de dingen echt ‘in een ander licht’ kan gaan zien. Voorbij je angst, want daar ligt je grootste schat. En we zeggen wat er gezegd moet worden. Hier en nu.

Gaandeweg jezelf terug welkom heten

Jezelf her-inneren. Anders gezegd: re-member-en: de delen terug bijeen brengen, terug heel worden, deel van een groter geheel, de samenhang zien. Je leiderschap pak je op door óók naar je lidmaatschap te kijken.

De be-teken-is vinden

Waar saboteer je jezelf nog? Waar wil je naartoe en wat houdt je nog tegen? Ik help je de tekens te verstaan, want wie de tekens verstaat, weet in welke richting het antwoord te zoeken. Ik help je door het bos de bomen te zien, want soms vertelt een boom je meer dan wat je in een boek kan lezen. Ik help je op verhaal komen, want de verhalen van betekenis zijn de bakens die je weg verlichten.


Voor wie

Jij wil:

  • opnieuw (keuze)vrijheid kennen
  • meer helderheid, focus, inspiratie en magie in jouw leven
  • meer zelfvertrouwen en evenwicht voelen
  • meer energie hebben en moeiteloosheid ervaren
  • opnieuw contact maken met jouw intuïtie en verlangen
  • doen waarvoor je gemaakt bent
  • niet langer gelijk, maar ook geluk
  • volgens jouw eigen kompas leven en werken
  • jouw eigen lied zingen, luid en ongeremd…